matleena_logo_turkoosi

MATLEENA​

“Arjen toimintojen pitää sujua helposti kotona”

MATLEENA
Sisustussuunnittelija

Hei, mukavaa että tulit sivuilleni.

Olen helpomman arjen puolesta puhuja. Keskityn suunnittelussa toiminnallisuuteen ja tunnelmaan. Olen aina työskennellyt kauneuden ja hyvinvoinnin parissa ja todellakin uskon, että toimiva ja kaunis koti lisää meidän hyvinvointiamme.

Innostun erityisesti vanhan kierrättämisestä, luonnon materiaaleista, pienistä budjeteista ja ihmisten kohtaamisesta. Kun sisustussuunnittelussa otetaan huomioon ympäristö, luonto ja talon tyyli, kodista tulee harmonisempi ja viihtyisämpi.

Sisustussuunnittelua olen opiskellut kolmella tapaa.
Olen itse muuttanut paljon ja asunut vuosia myös ulkomailla. Olen jokaisesta väliaikaisestakin asunnosta pyrkinyt tekemään kodin, usein lähes nollabudjetilla. Aikuisena ammatinvaihtajana opiskelin reilu kymmenen vuotta sitten koulussa sisustussuunnittelijaksi. Koulu antoi hyvän pohjan suunnittelulle. Paras koulu on kuitenkin ollut työ, mitä olen yli kymmenen vuotta tehnyt – siivonnut ja remontoinut koteja. Tiedän, mihin kohtaan tavaraa kodissa kertyy, mitkä pinnat kestävät ja mitkä ratkaisut näyttävät hyviltä vielä kymmenenkin vuoden päästä.

Toivon, että jokaisella olisi koti, jossa arjen toiminnot sujuvat helposti ja että koti näyttää ja tuntuu omalle paikalle.

Minulla on aikaa sinulle.
Laita viestiä, 

– Matleena –

sisustussuunnittelu_hyvä-sisustussuunnittelija-hinta_lahti-hollola-nastola-päijät-häme-13

Uutiskirje

Lisää ajatuksiani voit lukea blogista sekä vinkkikirjeestäni. Vinkkikirjeestäni saat sisustukseen ja kodin huoltoon oivalluksia noin kuukauden välein sähköpostiisi. Laitan sinulle myös ensimmäisenä tietoa tapahtumista ja kursseista.